ARTIGY PŘIVÁŽÍ POHÁDKU O SNĚHURCE

12. ledna 2012

Tuto neděli 15. ledna 2012 bude velký sál ArtIGY patřit dětem. Nezávislá divadelní společnost Studio dell‘ arte si tentokrát připravila pohádku Sněhurka.

„Kulturní a konferenční centrum ArtIGY tradičně přináší nejmenším návštěvníkům to nejlepší z pohádkových představení a nejinak tomu bude v roce 2012,“ ujišťuje Martin Štolka, ředitel Clarion Congress Hotel České Budějovice a kulturního a konferenčního centra ArtIGY. Tentokrát bude divadelní scéna patřit klasické pohádce o Sněhurce. Začátek je v 16 hodin a každý dětský návštěvník se může těšit na lízátko od pořadatele odpoledního programu. Představení Sněhurka je další z klasických lidových pohádek tradičního rodinného divadla, které se nevyhýbá také prvkům improvizace a dětem umožňuje jedinečnou příležitost zapojit se do děje.

ArtIGY je místo, kde to žije
Kulturní a konferenční centrum ArtIGY je místem s neomezenými možnostmi využití. Svými parametry a dispozicí je ideálním prostorem určeným pro kongresovou turistiku a pořádání nejrůznějších kulturních akcí. ArtIGY vítá hosty koncertů a hudebních produkcí, divadelních představení, plesů a společenských akcí, zájmových kroužků a workshopů, menších konferencí i velkých kongresů. Jeho umístěním v bezprostřední blízkosti pasáží obchodního centra s restauracemi, kavárnami, moderním fitness s bazénem, saunou a squashovými kurty vytváří kompletní zázemí. Součástí objektu jsou kryté garáže se čtyřmi sty parkovacími místy. ArtIGY se nachází 10 minut od středu města v těsné blízkosti největšího českobudějovického hotelu Clarion Congress Hotel České Budějovice, který otevře své brány již v dubnu 2012.